Eén reactie op “Smeden

 1. Hoi Leander,

  Heel erg leuk om laatst in de “De Brug Nijmegen” het artikel over het nieuwe Ambachtsverbond tegen te komen. Ik heb me gelijk aangemeld
  Even voorstellen: Ik ben Rob Veltman, 46 jaar, woonachtig in Wijchen, en sinds 2013 “aan de slag” met smeden. Ik volg nu voor het derde jaar de smeedlessen die bij het MiK in Veghel worden verzorgd (bij Niek Eikelenboom op dinsdagavond).

  25 lessen per jaar is wel erg weinig, en ik voel al langer het verlangen om vaker de hamer ter hand te nemen. Ik verheug me er daarom nu al op om een keer langs te komen, en te kijken of ik bij jullie wat serieuzer (qua tijd) met smeden bezig kan zijn.

  Tip met betrekking tot een nieuwe locatie; in Ravenstein staat al een paar jaar de oude smederij van Toon Verhoeven (overleden in 1995) leeg. Ik heb een jaar geleden contact gehad met een zoon, die vertelde dat hij e.e.a. wilde laten opknappen, maar dat is tot op heden nog niet gebeurt.

  Ik hoop binnenkort een keer met je te spreken.

  Met vriendelijke groet,

  Rob Veltman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>